Назад до новин

Привітання Президії Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств і ЦК Профспілки працівників споживчої кооперації України з Днем Христового Воскресіння!

Шановні кооператори, дорогі друзі!

Президія Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств і Центральний комітет Профспілки працівників споживчої кооперації України у цей складний, але благословенний час вітають вас із світлим Днем Христового Воскресіння!

Третій рік поспіль одне із найбільш великих християнських свят у нас, в Україні, обпалене загарбницькою війною, втратами, болями., сльозами. Але поза усім цим – є величезна віра у те, що цю війну, яка для українського народу є священною, визвольною, в ім’я нашої свободи, волі, демократії, ми переможемо. Ці відчуття дарує Ісус Христос своїм Воскресінням. Бо він – Спаситель світу.

У світлий день Христового Воскресіння ми дякуємо йому за сили, віру у справедливість, у перемогу життя над смертю. Багатократно зростає і наша віра у Перемогу над агресором. Адже наші дії – благородні, зрозумілі, вони – в ім’я кращого, щасливого життя великої нації, усього миролюбного світу.

У цей день ми молимось за наших воїнів, за їх здоров’я, за їх життя, за силу, незламність, мужність! Схиляємо голову із глибокою повагою і вдячністю перед тими, хто, захищаючи рідну землю, пішов у Засвіти. Пам’ятатимемо кожного.

Сьогодні маємо чудовий святковий день – день Христового Воскресіння. Хай він буде тихим, спокійним, сповненим сподівань і віри у щасливе майбутнє, днем єднання, світла, теплих обіймів. Хай на столі кожного українця, кожного нашого захисника буде смачна Паска, а в серці віра та впевненість.

Бажаємо кожному здоров’я і миру!

З Божою допомогою до Перемоги!

Христос Воскрес!

Слава Україні

Ілля ГОРОХОВСЬКИЙ,

Голова Ради Укркоопспілки

Ірина ЛОПУШАНСЬКА,

Голова ЦК Профспілки працівників споживчої кооперації України