Назад до новин

Привітання Правління Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств і Центрального комітету Профспілки працівників споживчої кооперації України з Воскресінням Христовим!

Членам споживчих товариств,

працівникам кооперативних організацій

і підприємств, ветеранам споживчої

кооперації України

 

Шановні кооператори, дорогі друзі!

Правління Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств і Центральний комітет Профспілки працівників споживчої кооперації України  сердечно вітають Вас із Світлим святом –  Воскресінням Христовим!

Це свято – одне із найулюбленіших для кожного із нас. Адже в ньому закладена глибока філософія перемоги життя над смертю, добра над злом! Ми завжди із нетерпінням чекаємо цього дня, готуємося до нього духовно. І хоча цього року зустріч Воскресіння Христового відбуватиметься у не простій атмосфері для віруючих різних конфесій, для усього людства – саме це свято допоможе зайвий раз кожному задуматися над сенсом життя, над тим, що прожити його треба у відповідності до заповідей Божих.

Ми із нетерпінням чекаємо на цей день – Світле Воскресіння Христове. Ми віримо, що із ним до нас повернеться впевненість у завтрашньому дні, сили перебороти усі труднощі! Ми сповнені бажання творити добро, із глибокою повагою та любов’ю ставитися один до одного, підтримувати один одного! Це свято наповнює нас надією і вірою, що із допомогою Господа ми достойно подолаємо усі біди та випробування, які випали на нашу долю!

Нехай кожен із вас у ці світлі дні, коли усе довкола сповнене жагою до життя, відчує його повноту і красу, любов рідних і близьких, підтримку і розуміння друзів та колег, буде сповнений оптимізму і віри. Нехай Господь дарує усім нам міцне здоров’я, силу духу, благі вісті! Нехай в кожній родині панує любов і злагода, звучить дитячий сміх, народжуються нові ідеї і бажання до життя, до миру, до щастя!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Ілля Гороховський

Володимир Левицький

Голова Правління Укркоопспілки 

Голова ЦК Профспілки працівників споживчої кооперації України