Ресторанний бізнес

В системі діють близько 3-х тисяч закладів ресторанного господарства.
 У загальній їх кількості — сучасні ресторани, кафе, магазини “Кулінарія”, кондитерські і кулінарні виробничі цехи.
В закладах забезпечено високий рівень обслуговування, у тому числі з впровадженням страв традиційної національної кухні.
 Об’єкти, які розміщені на туристичних трасах та в історичних місцях за співпраці з відповідними агентствами надають послуги з харчування широкого контингенту відвідувачів-туристів, як вітчизняних так і іноземних.
В гірських регіонах набуває розвитку готельно-ресторанний і туристично-розважальний бізнес.
Окремі ресторани за рівнем обслуговуванням входять до мережі Європейської кулінарної спадщини.
Високоякісний сервіс, активне запровадження прийомів сучасного маркетингу, кейтерингові, туристичні та інші послуги стали приоритетом ресторанного бізнесу.




 
  
 
 
  
 